Продвижение бизнес-объекта без привычных базовых затрат.

Все для рождающегося бизнеса: online и offline.

Рекламная кампания offline и online.

Сопровождение: акций, трейд-маркетинговых программ, конфеденциальной проблематики.

Дизайн-услуги: создание лого, дизайна сайтов, банеров, полиграфия - буклеты, листовки, флаера, визитки, рекламный креатив - в прессе, наружная реклама.

Более подробно о сервисах - на страницах нашего ресурса.


Список бизнес-блогов:

воскресенье, 22 марта 2009 г.

Передвиборна боротьба переходить в Інтернет


Політичні партії країн Європи починають активно "обживатися" у Всесвітній мережі. Вони вважають блоги ефективним методом дешевого PR.

На Заході сайти політичних партій зі звичайних інформаційних бюлетенів перетворюють на справжні Інтернет-портали для спілкування, обміну інформацією та актуальних новин.

Ці сайти, на думку їх творців, повинні завоювати популярність у всіх політично активних людей, насамперед, молодь, яка активно користується усіма можливостями Всесвітньої мережі.

Такий портал, перед вересневими виборами до Бундестагу, днями представила партія "зелених" Німеччини. За словами експертів, для політичної сили, що має порівняно скромний бюджет, - в 5 мільйонів євро, боротьба за голоси виборців в режимі онлайн може стати оптимальним варіантом

Перші успіхи "зелені" зареєструвала вже через дві години після початку роботи сайту - за кількістю повідомлень, відправлених через безкоштовну соціальну мережу Twitter, вона випередила Соціал-демократичну партію Німеччини.

Один з лідерів партії Юрген Тріттін вважає, що Інтернет дає можливість при мінімальних витратах звернутися безпосередньо до максимального числа виборців.

Прикладом для німецьких політиків послужила блискуча передвиборна кампанія в мережі чинного президента США Барака Обами.

Одним з головних чинників успіху передвиборною компаній в режимі онлайн, на думку фахівців, є наявність розважальної складової. У системі мікроблогов Twitter, яку використовують творці передвиборних сайтів, найбільшою популярністю користуються сатирики.

Президент України Віктор Ющенко також нещодавно зареєструвався в мережі Twitter. Як пояснила його прес-секретар, мета цього кроку – "забезпечити комунікацію глави держави з громадськістю за допомогою зручних сучасних соціальних форм спілкування".

Своя сторінка в Інтернеті є в президента Російської Федерації Дмитра Мєдвєдєва, але він пішов ще далі і навіть відкрив власний відео-блог.

tsn.ua

Комментариев нет: