Продвижение бизнес-объекта без привычных базовых затрат.

Все для рождающегося бизнеса: online и offline.

Рекламная кампания offline и online.

Сопровождение: акций, трейд-маркетинговых программ, конфеденциальной проблематики.

Дизайн-услуги: создание лого, дизайна сайтов, банеров, полиграфия - буклеты, листовки, флаера, визитки, рекламный креатив - в прессе, наружная реклама.

Более подробно о сервисах - на страницах нашего ресурса.


Список бизнес-блогов:

пятница, 15 августа 2008 г.

Чотири пастки блогінгу, яких варто уникати

пастка

На шляху входження до блогосфери ви майже напевне зіткнетеся із розповсюдженими помилками, які призведуть до марної втрати ваших зусиль, ресурсів і що найголовніше – часу. Тому авторам, які серйозно ставляться до свого захоплення, варто навчитися якомога раніше ідентифікувати можливі пастки і уникати їх.

Спробуймо звернути увагу на найбільш розповсюджені проблеми, яких не вдалось уникнути фактично жодному блогерові:

1. Нехтування коментарями

Можливість взаємодії з читачами – це одна із найбільших переваг ведення онлайн-щоденника. Майже кожен блогер початківець з нетерпінням чекає свого першого коментаря, а отримавши його – вступає у дискусію із відвідувачем. Втім з часом запал пропадає і більшість блогерів починають відверто нехтувати увагою своїх читачів.

Але чим би не пояснювалося ваше раптове „охолодження” намагайтесь пам’ятати, що саме спільнота активних читачів є „серцем” вашого блогу.

Ставтесь до неї з повагою і намагайтесь принаймні відповідати на прямі запитання у коментарях, які безпосередньо стосуються тематики. У іншому випадку ви ризикуєте відбити бажання відвідувачів знову приходити на ваш блог.

2. Ігнорування порад та зворотнього зв’язку

Коли ваш блог стане більш-менш відомим – ви майже напевне почнете отримувати поради від читачів щодо покращення його дизайну та контентної складової. Навіть якщо ці поради видадуться вам нав’язливими, намагайтесь брати їх до уваги.

Адже зазвичай читачі краще відчувають, що їм хотілося б бачити. У будь-якому разі витратьте час на відповідь, у якій подякуйте читачеві за час та намагання зробити блог кращим!

3. Відпочинок від ведення блогу

Вже неодноразово згадувалося про феномени блогерського вигорання та письменницького блоку. Зрештою, автор – це також людина, і йому потрібен відпочинок.

Але необхідність відпочинку не повинна бути причиною „пробілів” у публікації.

Пройдіться по блогах відомих авторів (які давно „варяться” у блогосфері) і зверніть увагу, як вони відповідають на запитання „яка ваша найбільша помилка при веденні блогу”?

Ви побачите, що дуже часто відповідь звучить так: „Припинення публікації статей на тривалий період”.

4. Ставлення до блогу, як до неприємного обов’язку

Ставлення до блогу як до неприємного обов’язку, ні до чого хорошого не призведе.

Якщо пишучи черговий пост до блогу ви керуєтесь мотивацією „ось зараз я напишу цей пост, ще трішечки, і можна буде з полегкістю зітхнути”, тоді навряд чи вам вдасться створити по справжньому якісний і популярний блог.

Саме тому будь-який досвідчений блогер скаже вам, що варто обирати ту тему, яка по-справжньому вас цікавить. І отримувати задоволення від процесу.

Навчившись уникати цих найбільш розповсюджених пасток блогінгу, ви створите справді якісний і корисний блог, куди хотітиметься повертатися. Успіхів у цій нелегкій справі!



Бизнес-блог-регистратор відслідковює найважливіші аспекти блогерського життя: звідки ми прийшли, які цілі ставимо перед собою, якими технологіями опановуємо, який з того маємо зиск і т. і. Шукайте і читайте НАШІ АДАПТОВАНІ ПУБЛІКАЦІЇ. Ані крихти зайвої інформації! Ми виступаємо за супротив інформаційним ХРОНОФАГАМ!

За матеріалами: УаНет, TrackBack URI


Комментариев нет: